Lotte in het kort

Ik ben:
Mijn roots:
Andere beschrijven mij als:

Ik kan enorm genieten van:
Stiekem:
Interessante boeken:

sporter. dochter. zus. coach. vriendin. 
Den Bosch. Tegenwoordig leef ik in Delft.
speels, empathisch, sportief, doorzetter, koppig, betrouwbaar, eerlijk en soms een tikkeltje obsessief.
het strand en de natuur
dans ik best vaak in mijn uppie thuis
De fontein, vind je plek – Els van Steijn
De fontein, maak wijze keuzes – Els van Steijn
De maskermakers – Wibe Veenbaas
De tijger ontwaakt – Peter A. Levine

 

coaching-in-delft

'Je bent krachtiger dan je denkt!'

Waarom kan ik jou helpen?

Zelf weet ik hoe het is om een muur te hebben. Een masker. Om elke keer weer ergens tegenaan te botsen of terug getrokken te worden door ‘iets’ waar je geen grip op lijkt te hebben. Frusterend!

Ik heb een lange tijd behoorlijk in de knoop gezeten met mezelf en daardoor leek er voor mij geen andere keus dan in ‘de rollercoaster’ van persoonlijke ontwikkeling te stappen. Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik twee extreme gezichten had. Naar buiten toe was ik een sterk, verantwoordelijk meisje maar zo gauw ik alleen was dan voelde ik mij eenzaam, depressief, onrustig, verdrietig en was ik continu in gevecht met mezelf. Ik kon totaal geen rust vinden. Het ergste vond ik nog, dat ik niet snapte waarom ik zo geworden was. Ergens had ik de behoefte om te laten zien wat voor gevoelens er achter dat muurtje zat, alleen ik kon het niet. Elke keer trok ik weer het muurtje op.

Toen ik kon zien en voelen waar het vandaan kwam, mijn gedrag en patronen ontdekte en mezelf meer de tijd gunde, zorgde dit ervoor dat ik weer grip kreeg op mezelf. Hierdoor kon ik andere wegen in slaan en mezelf ander gedrag aanleren. Alles behalve een leuk en makkelijk proces, maar zeker wel de moeite waard.

Mensen zijn gewoontedieren, of het nu over oppervlakkig gedrag gaat of gedrag dat van dieper komt, we bestaan uit patronen en gewoontes. Als jij in jezelf op onderzoek kan gaan wat de echte reden is waarom jij wilt stoppen met het ongewenste gedrag, waarom je het nu doet en welke gewoontes en patronen je daaraan gelinkt hebt, dan kan jij inzichten krijgen over je gedrag en grip krijgen over jezelf waardoor je je gedrag kan veranderen. Hierdoor kan jij doelen gaan bereikenrust creëren in jezelf en richting een vrij leven bewegen.

Dit kan ik samen met jou gaan onderzoeken. Ik kan die stok achter de deur zijn, die je net even nodig hebt. Uiteindelijk moet je het wel helemaal zelf doen, maar ik kan je de juiste begeleiding bieden en tools aanreiken om je doel te behalen.

Interesse in coaching in Delft of coaching in rijswijk? Neem contact met mij op!

Lotte's scholingsachtergrond

           UNLP

 • geaccrediteerd NLP Coach IANLP
 • NLP Master
 • NLP Practitioner

          Jet Centeno

 • Vader-Dochterrelatie, 2 daagse workshop 
 • Moeder-Dochterrelatie, 3 daagse workshop 
 • Liefdesgeluk, 2 daagse workshop 

          Paulien Timmer

 •  Rust in de liefde

            Chivo

 • Functioneel Coachen
 • Functioneel Trainen
 • Functioneel Voeden

            TU Delft

 • Bachelor Industrieel Ontwerpen