Coaching in Rijswijk | Lotte Gras

Loop jij elke keer weer tegen dat muurtje aan?

Coaching Delft

Ben jij op zoek naar coaching in Rijswijk? Kom je er op het moment zelf niet uit? Heb je het gevoel dat je vast zit en zie je even geen uitweg? Coaching kan je erbij helpen om oude patronen te gaan zien en nieuwe patronen aan te gaan leren. Ik, Lotte Gras, kan jou hier zeer goed bij helpen. Als je graag iets wilt bereiken, maar je hebt het gevoel dat je elke keer weer ergens tegenaan knalt of door iets terug getrokken wordt, neem dan gerust contact met me op.

Met coaching in Rijswijk kijken we samen waar je jezelf tegenhoudt en welke nieuwe beweging je hebt te maken, zodat je terug op je plek komt en weer kan leven vanuit jouw innerlijke kracht.

“Al een tijdje liep ik met vage klachten, waar ik niets mee kon. Gelukkig kon Lotte mij begeleiden in het weer in contact komen met mijn lichaam en daardoor kon ik beter voelen wat er nu echt speelt. Hierdoor heb ik meer rust gekregen, voel ik meer ruimte en heb ik weer het geloof in mezelf terug gekregen. Lotte geeft je zeker een duw(tje) in de goede richting. “

– Jan Willemsens

5/5

Persoonlijke online coachingsessies

Het is bij mij mogelijk om de coaching online te laten verlopen bij jou thuis in omgeving Rijswijk. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je minder tijd hebt, of je woont ver weg. De coaching vindt vanachter je eigen computer plaats. Je zit veilig in jouw eigen huis maar maakt toch de stap om patronen te doorbreken.

Persoonlijke offline coachingsessies

Uiteraard is het ook mogelijk om de coaching in mijn huis plaats te laten vinden. Dit kan als je in de buurt woont, het niet erg vindt om een stukje te rijden of wanneer je het prettig vindt om face to face te praten. Bij mij thuis bied ik een veilige plek waar jij je open kunt stellen. Het is namelijk de bedoeling dat we op jou gaan focussen en dat je onbezorgd aan jezelf kunt werken.

Wat kan coaching Rijswijk voor je betekenen?

Wil jij dicht bij jezelf kunnen blijven?

Als je het lastig vindt om jezelf op de eerste plek te zetten, kan ik je hierbij helpen met coaching in Rijswijk. Samen gaan we kijken welk patroon er is , waardoor jij jezelf wegcijfert en tegelijkertijd gaan we dit patroon doorbreken.

Wil jij minder in je hoofd zitten & meer in je lijf?

Dit is iets waar ik zelf ook lang last van gehad heb. Samen gaan we kijken wat de oorzaak hiervan is. Waarom denk je zoveel na, waarom voel je je zo en waar is dat ontstaan? Ik kan jou helpen met het vinden van antwoorden. Hiermee krijg jij veel meer rust en duidelijkheid.

Wil je kunnen dealen met je emoties?

Als jouw emoties jou overkomen en je er geen grip op hebt, helpt mijn coaching in Rijswijk met het onder controle krijgen van de emoties. Als jij jouw emoties onder controle hebt, kun je een hoop stress en vervelende situaties voorkomen.

Wil jij op het juiste
gewicht blijven?

Op het juiste gewicht blijven: doordat ik ook ervaring heb als personal trainer, kan ik jou helpen met afvallen of aankomen. Ik creëer samen met jou inzicht over jouw gedrag en ik kan advies geven over voeding.

Coaching in Rijswijk, waarom zou ik voor Lotte Gras kiezen?

Kiezen voor coaching in Rijswijk betekent voor jou misschien wel die eerste stap om te kiezen voor jezelf. In deze wereld waarin alles maar snel en vluchtig gaat, iedereen vooral met zichzelf bezig is en tegelijk ook weer helemaal niet aan zichzelf denkt, omdat alles maar moet en op de automatische piloot gaat, is het soms belangrijk om stil te staan. Stilstaan om overzicht te creeëren en vanuit die rust vervolgens te groeien. Met coaching in Rijswijk kun jij jezelf helpen stil te staan bij wat er nu aan de hand is en samen gaan we kijken hoe je dat kunt verbeteren, oplossen of misschien wel achter je kunt laten.

Kies voor mij voor coaching in Rijswijk

Ik kan jou helpen met het doorbreken van patronen om grip te krijgen op eventuele problemen. Mijn coaching in Rijswijk is altijd op persoonlijke wijze. De eerste stap zal altijd bij jou vandaan komen. Daarop zal ik telkens vragen stellen zodat we tot de kern komen en jij weer dichter bij jezelf komt. Tijdens de coaching geef ik je praktische handvatten en tools. Hiermee kun jij jouw doel behalen. Dit kan door coaching in Rijswijk, coaching in Delft of veilig vanuit je eigen huiskamer.

coaching-in-delft

Neem direct contact op voor coaching in Rijswijk bij Lotte Gras

Wil je mij inschakelen als vertrouwelijk coach in Rijswijk, vertrouwelijk coach in Delft of een andere omgeving? Dus ook als je in Leiden of Den Haag woont kun je bij mij terecht. Je kunt via onderstaande button direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Als je nog vragen hebt kun je gewoon contact met mij opnemen.

Wist je ook dat ik een gratis e-book heb geschreven? Het boek heet: uit je hoofd, in je lichaam!

Wat kost coaching in Rijswijk?

Één sessie kost €70,- en duurt 1 uur tot maximaal 1,5 uur.
Per persoon kijken we hoeveel sessies je nodig hebt. Ik zal een indicatie geven en daar kunnen we altijd natuurlijk vanaf wijken!