Coaching in Rijswijk

Loop jij elke keer weer tegen dat muurtje aan?
Op het moment ben ik verhuisd naar Den Bosch.

Je bent helemaal welkom voor één kick-off sessie en online sessies!

Coaching Delft

 Coaching in Rijswijk nodig? Kom je er op het moment zelf niet uit, of heb je het gevoel dat je vast zit en zie je even geen uitweg? Coaching kan je erbij helpen om oude patronen te gaan zien en nieuwe patronen aan te gaan leren. Ik, Lotte Gras, kan daar een bijdrage aan leveren. Als je graag iets wilt bereiken, maar je hebt het gevoel dat je elke keer weer ergens tegenaan knalt of door iets terug getrokken wordt, neem dan gerust contact met me op.

Met coaching in Rijswijk kijken we samen waar je jezelf tegenhoudt en welke nieuwe beweging je hebt te maken, zodat je terug op je plek komt en weer kan leven vanuit jouw innerlijke kracht. Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek, of neem contact op voor meer informatie.

“Al een tijdje liep ik met vage klachten, waar ik niets mee kon. Gelukkig kon Lotte mij begeleiden in het weer in contact komen met mijn lichaam en daardoor kon ik beter voelen wat er nu echt speelt. Hierdoor heb ik meer rust gekregen, voel ik meer ruimte en heb ik weer het geloof in mezelf terug gekregen. Lotte geeft je zeker een duw(tje) in de goede richting. “

– Jan Willemsens

5/5

Persoonlijke online coachingsessies

Het is bij mij mogelijk als NLP coach in Rijswijk mogelijk om de coaching online te laten verlopen bij jou thuis in omgeving Rijswijk. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je minder tijd hebt, of je woont ver weg. De coaching vindt vanachter je eigen computer plaats. Je zit veilig in jouw eigen huis maar maakt toch de stap om patronen te doorbreken.

Persoonlijke offline coachingsessies

Uiteraard is het ook mogelijk om de coaching in mijn huis plaats te laten vinden. Dit kan als je in de buurt woont, het niet erg vindt om een stukje te rijden of wanneer je het prettig vindt om face to face te praten met een coach. Bij mij thuis bied ik een veilige plek waar jij je open kunt stellen. Het is namelijk de bedoeling dat we op jou gaan focussen en dat je onbezorgd aan jezelf kunt werken.

Wat kan coaching Rijswijk voor je betekenen?

Wil jij dicht bij jezelf kunnen blijven?

Als je het lastig vindt om jezelf op de eerste plek te zetten, kan ik je hierbij helpen met coaching in Rijswijk. Samen gaan we kijken welk patroon er is , waardoor jij jezelf wegcijfert en tegelijkertijd gaan we dit patroon doorbreken.

Wil jij minder in je hoofd zitten & meer in je lijf?

Dit is iets waar ik zelf ook lang last van gehad heb. Samen gaan we kijken wat de oorzaak hiervan is. Waarom denk je zoveel na, waarom voel je je zo en waar is dat ontstaan? Ik kan jou helpen met het vinden van antwoorden. Hiermee krijg jij veel meer rust en duidelijkheid.

Wil je kunnen dealen met je emoties?

Als jouw emoties jou overkomen en je er geen grip op hebt, helpt mijn coaching in Rijswijk met het onder controle krijgen van de emoties. Als jij jouw emoties onder controle hebt, kun je een hoop stress en vervelende situaties voorkomen.

Wil jij op het juiste
gewicht blijven?

Op het juiste gewicht blijven: doordat ik ook ervaring heb als personal trainer, kan ik jou helpen met afvallen of aankomen. Ik als coach creëer samen met jou inzicht over jouw gedrag en ik kan advies geven over voeding.

Waarom kiezen voor Lotte Gras voor coaching in Rijswijk?

Kiezen voor coaching in Rijswijk betekent voor jou misschien wel die eerste stap om te kiezen voor jezelf. In deze wereld waarin alles maar snel en vluchtig gaat, iedereen vooral met zichzelf bezig is en tegelijk ook weer helemaal niet aan zichzelf denkt, omdat alles maar moet en op de automatische piloot gaat, is het soms belangrijk om stil te staan. Stilstaan om overzicht te creëren en vanuit die rust vervolgens te groeien. Met coaching in Rijswijk kun jij jezelf helpen stil te staan bij wat er nu aan de hand is en samen gaan we kijken hoe je dat kunt verbeteren, oplossen of misschien wel achter je kunt laten.

Doorbreken van patronen

Ik kan jou als NLP coach in Rijswijk helpen met het doorbreken van patronen om grip te krijgen op eventuele problemen. Mijn coaching in Rijswijk is altijd op persoonlijke wijze. De eerste stap zal altijd bij jou vandaan komen. Daarop zal ik telkens vragen stellen zodat we tot de kern komen en jij weer dichter bij jezelf komt. Tijdens de coaching geef ik je praktische handvatten en tools. Hiermee kun jij jouw doel behalen. Dit kan door coaching in Rijswijk, coaching in Delft of veilig vanuit je eigen huiskamer.

coaching-in-delft

Kosten van NLP coaching

Jouw investering is 5 x €450,- ex. btw (per maand betalen)

Wat krijg je ervoor terug?

– 5 maanden lang wekelijkse coachingsessies van 60 minuten volledig op jou gericht.
– Twee uur durende kick-off sessie in Den Bosch waar we je intentie vastleggen voor het traject.
– Iedere week zien we elkaar online zodat we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt.
– Iedere 4 weken een integratieweek met integratievragen
– Inzichten en tools die je levenslang kunt toepassen
– Een plek waar je 
kan en mag leunen terwijl je je leven leeft.
– Je eigen omgeving met documenten.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wil je mij inschakelen als vertrouwelijk coach in Rijswijk, vertrouwelijk coach in Delft of een andere omgeving? Dus ook als je in Leiden of Den Haag woont kun je bij mij terecht. Je kunt via onderstaande button direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Als je nog vragen hebt kun je gewoon contact met mij opnemen. Wist je ook dat ik een gratis e-book heb geschreven? Het boek heet: uit je hoofd, in je lichaam! Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of neem contact op, ik bekijk graag hoe ik je verder kan helpen.

Wat doet een NLP coach?

Een NLP coach, ook wel mental coach, helpt jou bij persoonlijke groei en verandering. Het is hier zeer belangrijk dat jouw onbewuste blokkades worden weggenomen door middel van coaching. Deze blokkades kunnen disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties zijn.

Wat kan een NLP coach betekenen?

Een NLP coach kan jou niet direct vertellen wat je moet veranderen om uit de onbewuste blokkades te komen. Echter staat een coach voor jou klaar met een luisterend oor en worden er vragen gesteld zodat je andere invalshoeken gaat zien. Op deze manier krijg je de juiste handvaten om de blokkades af te breken.

Hoe vind ik een goede coach in Rijswijk?

Goede coaches zijn zeker te vinden, als je kijkt naar de juiste punten. Het aanbod van coaches is zeer groot tegenwoordig, daarom is het van belang dat je op bepaalde punten let. Welke geaccrediteerde coachopleiding hebben ze gevolgd, hebben ze persoonlijke certificering gehaald bij een van de beroepsverenigingen in Nederland en volgen ze goede intervisie, supervisie en bijscholing? Dan is het een goede coach.

Hoe vind ik een coach die bij mij past?

Op basis van het doorlezen van een website weet je nooit zeker of een coach helemaal bij jou past. Veel coaches bieden een oriënterend gesprek aan, waardoor je gratis en vrijblijvend kennis kunt maken. Je merkt dan vanzelf of de klik er is die je nodig hebt om een goed traject te volgen. Let hierbij zeer goed op de werkwijze van de coach en of dit bij jou aansluit.