Coaching Delft | Lotte Gras

Met mijn coaching in Delft begeleid ik jou in het doorbreken van je muurtje...

...en dat muurtje heeft een patroon, je hoeft hem alleen nog te zien

Coaching Delft

Coaching in Delft, bij Lotte, begeleid je bij datgene wat aan je trekt, waar je elke keer weer tegenaan knalt en continu een strijd mee aan het voeren bent.

Het gevoel dat je continu vast zit, vast in je eigen lichaam en continu rondjes aan het lopen bent, maakt je gek in je hoofd en onrustig. Heel graag wil je het anders doen, alleen het voelt alsof je geen uitweg meer hebt. Machteloos voel je je er door. Gevangen. Ergens weet je dat het anders kan, maar kan iemand je alsjeblieft vertellen hoe?

Laat ik je vast uit die droom helpen. Niemand gaat je vertellen hoe je het moet doen, want uiteindelijk weet jij dat diep van binnen het best.

Iemand kan je echter wel een luisterend oor bieden, vragen stellen en andere invalshoeken laten zien waardoor je uiteindelijk antwoord krijgt op die ‘hoe’. Binnenin jezelf. Ik wil graag die iemand voor je zijn. Zodat jij die uitweg kunt vinden en kunt leven vanuit vrijheid, rust en plezier. Ik, Lotte Gras, kan je daarbij helpen met mijn coaching in Delft.

” Lotte is very patient and kind.  She understands that sometimes things are not easy for everyone and that a lot of things are complex.  She doesn’t push too much and allows you to have time for yourself to think properly.  She has a nice guiding voice and is always attentive. I recommend Lotte if you want some guidance! ” 

– Nicola C.

Coaching Delft | Lukt het jou niet om ...

dicht bij jezelf te blijven?

Je vindt het lastig om jezelf op de eerste plek te zetten. Eigenlijk weet je niet zo goed wie je bent. Wat je wilt. Het liefst wil je het goed doen voor iedereen. Iedereen tevreden houden, maar zelf ga je er aan onderdoor. Tijdens de coaching in Delft kunnen we kijken welk patroon hier aan vast zit en hoe je hier doorheen kan breken.

meer vanuit je lijf te leven?

Zelf heb ik hier heel lang last van gehad. Ik kan jou de tools geven om hier verandering in te brengen. Daarnaast gaan we kijken wat hier nog meer achter schuilt. Waarom denk je zoveel na? Waarom voel jij je zo en waar is dat eigenlijk ontstaan? Ik ga je helpen antwoorden te vinden en daarmee rust en duidelijkheid. Geloof me, een beetje zelfkennis kan je ontzettend bevrijden en zorgen dat je lekkerder in je vel zit. Jezelf begrijpen wordt te vaak onderschat.

te dealen met je emoties?

Je hebt het gevoel dat het je overkomt. Dat je er geen grip op hebt. Ineens is het er en je voelt je machteloos. Je weet er geen raad mee. Het liefst wil je dat het er niet is, dat het gevoel weg is. Alleen wordt het alleen maar erger. Samen kunnen we tijdens de coaching in Delft kijken naar wat jij doet wanneer je bepaalde emoties ervaart en daar ander gedrag voor in de plaats zetten. Zo krijg jij jouw emoties onder controle en kunnen we hopelijk een hoop stress en vervelende situaties voorkomen.

blijvend af te vallen?

Als personal trainer heb ik veel mensen begeleid om af te vallen en ook om aan te komen. Samen met jou kunnen we inzicht creëren over je gedrag, zal ik je advies geven over voeding en daarmee helpen om wat kilootjes kwijt te raken.

Persoonlijke online coachingsessies

Wanneer je iets minder tijd hebt of je woont ver weg of je vindt het gewoon fijn om het via de computer te doen, dan kun je kiezen om de coaching sessies online te doen bij jou in omgeving Delft thuis.

Veilig vanuit je eigen huis, maar je zet wel even mooi die stap. Die stap voelt alleen wat prettiger, want je hoeft voor hulp een keer niet actief zelf de deur uit. Ik ga je als vertrouwelijk coach in Delft helpen vanuit je eigen veilige ruimte en zorgen dat jij groeit vanuit waar je nu staat.

Persoonlijke offline coachingsessies

Woon je dichtbij mij in de buurt of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan is het mogelijk om de sessies bij mij thuis te doen. Het kan erg prettig zijn om face to face met een persoonlijke coach in Delft te praten.

Wellicht werkt het voor jou juist al heel bevrijdend om je open te stellen op een nieuwe, veilige plek. Een plek waar het precies de bedoeling is dat we op jou gaan focussen en waar jij onbezorgd aan jezelf kunt werken. Die plek bied ik jou graag.

Coaching in Delft, waarom zou ik hier voor kiezen?

Kiezen voor coaching in Delft betekent voor jou misschien wel die eerste stap om te kiezen voor jezelf. In deze wereld waarin alles maar snel en vluchtig gaat, iedereen vooral met zichzelf bezig is en tegelijk ook weer helemaal niet meer aan zichzelf denkt, omdat alles maar moet en op de automatische piloot gaat, is het soms belangrijk om stil te staan. Stilstaan om overzicht te creeëren en vanuit die rust vervolgens te groeien. Met coaching in Delft kun jij jezelf helpen stil te staan bij wat er nu aan de hand is en samen gaan we kijken hoe je dat kunt verbeteren, oplossen of misschien wel achter je kunt laten.

coaching-in-delft

Wat heeft coaching Delft jou te bieden?

Nu zul je denken, maar wat kan jíj dan voor mij betekenen? Waarom gaat het jou wel lukken om mij te veranderen? De eerst stap zal bij jou vandaan komen. Ik zal je vragen stellen zodat er steeds meer laagjes bij je afgepeld gaan worden en je dichter bij jezelf komt en in je kracht komt te staan.

Als jij de eerste stap durft te zetten, zal ik je met mijn coaching in Delft handvatten en tools geven zodat je richting je doel kan bewegen. Wat dit dan ook is: datgene wat je tegenhoudt om je doel te bereiken. Ik ga je enkel helpen dat zelf in te zien, want alleen kom je er momenteel niet uit. Weet dat dit niet geeft, het is juist al sterk dat je eraan wilt werken. Meer lezen? neem ook eens een kijkje bij onze blogs!

Weet jij al waar ik jou goed bij kan helpen? Waar jij grip op wilt krijgen of waar je juist afstand van wilt doen? Ik help je zeer graag op persoonlijke wijze. Als vertrouwelijk coach in Delft of vertrouwelijk coach in Rijswijk kun je bij mij terecht voor coaching. Ik ben gespecialiseerd in personal coaching in Delft. Het is hoe dan ook  gericht op jouw ontwikkeling. Ik leer je graag kennen tijdens een gratis intake om te ontdekken waarbij ik jou kan helpen.

Wat kost coaching in Delft?

Één sessie kost €70,- en duurt 1 uur tot maximaal 1,5 uur.
Afhankelijk van jouw vraag zal ik het aantal sessies bepalen. Wanneer we erachter komen dat je meer of juist minder sessie nodig hebt, kan dit altijd aangepast worden!