Coaching in Delft

Met mijn coaching in Delft begeleid ik jou in het doorbreken van je muurtje...

...en dat muurtje heeft een patroon, je hoeft hem alleen nog te zien
Op het moment ben ik verhuisd naar Den Bosch.

Je bent helemaal welkom voor één kick off sessie en online sessies!

Coaching Delft

Interesse in coaching in Delft door een ervaren NLP coach? Ik begeleid je bij datgene wat aan je trekt, waar je elke keer weer tegenaan knalt en continu een strijd mee aan het voeren bent. Het gevoel dat je continu vast zit, vast in je eigen lichaam en continu rondjes aan het lopen bent, maakt je gek in je hoofd en onrustig. Heel graag wil je het anders doen, alleen het voelt alsof je geen uitweg meer hebt. Machteloos voel je je er door. Gevangen. Ergens weet je dat het anders kan, maar kan iemand je alsjeblieft vertellen hoe?

Coach Delft

Laat ik je als coach in Delft vast uit die droom helpen. Niemand gaat je vertellen hoe je het moet doen, want uiteindelijk weet jij dat diep van binnen het best. Iemand kan je echter wel een luisterend oor bieden, vragen stellen en andere invalshoeken laten zien waardoor je uiteindelijk antwoord krijgt op die ‘hoe’. Binnenin jezelf. Ik wil graag die iemand voor je zijn. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, of neem contact op voor meer informatie over de coaching die ik aanbied.

” Lotte is very patient and kind.  She understands that sometimes things are not easy for everyone and that a lot of things are complex.  She doesn’t push too much and allows you to have time for yourself to think properly.  She has a nice guiding voice and is always attentive. I recommend Lotte if you want some guidance! ” 

– Nicola C.

Coaching in Delft helpt jou om...

dicht bij jezelf te blijven?

Je vindt het lastig om jezelf op de eerste plek te zetten. Eigenlijk weet je niet zo goed wie je bent. Wat je wilt. Het liefst wil je het goed doen voor iedereen. Iedereen tevreden houden, maar zelf ga je er aan onderdoor. Tijdens de coaching in Delft kunnen we kijken welk patroon hier aan vast zit en hoe je hier doorheen kan breken.

meer vanuit je lijf te leven?

Zelf heb ik hier heel lang last van gehad. Ik kan jou als coach Delft de tools geven om hier verandering in te brengen. Daarnaast gaan we kijken wat hier nog meer achter schuilt. Waarom denk je zoveel na? Waarom voel jij je zo en waar is dat eigenlijk ontstaan? Ik ga je helpen antwoorden te vinden en daarmee rust en duidelijkheid. Geloof me, een beetje zelfkennis kan je ontzettend bevrijden en zorgen dat je lekkerder in je vel zit. Jezelf begrijpen wordt te vaak onderschat.

te dealen met je emoties?

Je hebt het gevoel dat het je overkomt. Dat je er geen grip op hebt. Ineens is het er en je voelt je machteloos. Je weet er geen raad mee. Het liefst wil je dat het er niet is, dat het gevoel weg is. Alleen wordt het alleen maar erger. Samen kunnen we tijdens de coaching in Delft kijken naar wat jij doet wanneer je bepaalde emoties ervaart en daar ander gedrag voor in de plaats zetten. Zo krijg jij jouw emoties onder controle en kunnen we hopelijk een hoop stress en vervelende situaties voorkomen.

blijvend af te vallen?

Als personal trainer heb ik veel mensen begeleid om af te vallen en ook om aan te komen. Samen met jou kunnen we inzicht creëren over je gedrag, zal ik je als coach in Delft advies geven over voeding en daarmee helpen om wat kilootjes kwijt te raken.

Persoonlijke online coachingsessies

Wanneer je iets minder tijd hebt of je woont ver weg of je vindt het gewoon fijn om het via de computer te doen, dan kun je kiezen om de coaching sessies online te doen bij jou in omgeving Delft thuis. Veilig vanuit je eigen huis, maar je zet wel even mooi die stap.

Die stap voelt alleen wat prettiger, want je hoeft voor hulp een keer niet actief zelf de deur uit. Ik ga je als vertrouwelijk coach in Delft helpen vanuit je eigen veilige ruimte en zorgen dat jij groeit vanuit waar je nu staat.

Persoonlijke offline coachingsessies

Woon je dichtbij mij in de buurt of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan is het mogelijk om de coaching sessies bij mij thuis te doen. Het kan erg prettig zijn om face to face met een persoonlijke coach in Delft te praten.

Wellicht werkt het voor jou juist al heel bevrijdend om je open te stellen naar een coach op een nieuwe, veilige plek. Een plek waar het precies de bedoeling is dat we op jou gaan focussen en waar jij onbezorgd aan jezelf kunt werken. Die plek bied ik jou als coach in Delft graag.

Wat is een NLP coach?

Je vraagt je misschien af wat een NLP coach in Delft precies is. Een NLP coach is een coach die expert is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verandering. Ik geef je de ruimte om je verhaal te doen. We bekijken samen wat er in jou omgaat. Wat is jouw iets, waar loop je tegenaan? Hierbij maak ik gebruik van jouw eigen kracht, want jouw kracht komt in een bepaalde context uitstekend tot uiting. Je wilt alleen nog leren hoe je bijvoorbeeld problemen achter je laat, slimmer met bepaalde situaties omgaat of je eigen kracht en hulpbronnen vindt én inzet. Dát is als ik wat NLP coach in Delft doe.

Waarom kiezen voor een coach Delft?

Kiezen voor coaching in Delft betekent voor jou misschien wel die eerste stap om te kiezen voor jezelf. In deze wereld waarin alles maar snel en vluchtig gaat, iedereen vooral met zichzelf bezig is en tegelijk ook weer helemaal niet meer aan zichzelf denkt, omdat alles maar moet en op de automatische piloot gaat, is het soms belangrijk om stil te staan. Stilstaan om overzicht te creëren en vanuit die rust vervolgens te groeien. Met coaching in Delft kun jij jezelf helpen stil te staan bij wat er nu aan de hand is en samen gaan we kijken hoe je dat kunt verbeteren, oplossen of misschien wel achter je kunt laten.

coaching-in-delft

Handvatten en tools

Nu zul je denken, maar wat kan jíj dan voor mij betekenen? Waarom gaat het jou als NLP coach in Delft wel lukken om mij te veranderen? De eerste stap komt bij jou vandaan. Ik stel je vragen, zodat er steeds meer laagjes bij je afgepeld gaan worden en je dichter bij jezelf komt en in je kracht komt te staan.

Als jij de eerste stap durft te zetten, zal ik je met mijn coaching in Delft handvatten en tools geven zodat je richting je doel kan bewegen. Wat dit dan ook is: datgene wat je tegenhoudt om je doel te bereiken. Ik ga je als coach enkel helpen dat zelf in te zien, want alleen kom je er momenteel niet uit. Weet dat dit niet geeft, het is juist al sterk dat je eraan wilt werken met behulp van een NLP coach in Delft.

BenBenieuwd naar de coaching? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Weet jij al waar ik jou goed bij kan helpen middels NLP coaching? Waar jij grip op wilt krijgen of waar je juist afstand van wilt doen? Ik help je zeer graag op persoonlijke wijze. Als vertrouwelijk coach in Delft of vertrouwelijk coach in Rijswijk kun je bij mij terecht voor coaching. Ik ben gespecialiseerd in personal coaching in Delft. Het is hoe dan ook gericht op jouw ontwikkeling. Ik leer je graag kennen tijdens een gratis intake om te ontdekken hoe de coaching die ik aanbied, jou verder kan helpen. Vraag gerust een gratis intakegesprek aan of neem contact op voor meer informatie.

Wat is jouw investering bij coaching in Delft?

Jouw investering is 5 x €450,- ex. btw (per maand betalen)

Wat krijg je ervoor terug?

5 maanden lang wekelijkse coachingsessies van 60 minuten volledig op jou gericht.
Twee uur durende kick-off sessie in Den Bosch waar we je intentie vastleggen voor het traject.
Iedere week zien we elkaar online zodat we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt.
Iedere 4 weken een integratieweek met integratievragen
Inzichten en tools die je levenslang kunt toepassen
– Een plek waar je
kan en mag leunen terwijl je je leven leeft.
– Je eigen omgeving met documenten.

 

Wat doet een NLP coach?

Een NLP coach is een expert op het gebied van persoonlijke groei en verandering. Hierbij wordt aandacht gelegd op het wegnemen van onbewuste blokkades. Je kunt hier denken aan disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties.

Wat kan een NLP coach betekenen?

Veel mensen verwachten dat een coach ze direct vertelt wat er anders kan en hoe dat moet. Echter moet jij zelf tot die conclusie komen, maar een NLP coach kan jou wel de nodige handvaten bieden. Dit doe ik door middel van een luisterend oor, vragen stellen en andere invalshoeken laten zien.

Hoe vind ik een goede coach in Delft?

Coach is geen beschermd beroep, dus iedereen kan zich coach noemen. Let op een aantal aspecten als je op zoek gaat naar een coach in Delft, bijvoorbeeld welke opleidingen ze hebben gevolgd. Een goede coach heeft altijd een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd, en hebben ze persoonlijke certificaten behaald bij een van de beroepsverenigingen in Nederland.

Hoe vind ik een coach die bij mij past?

Het is belangrijk dat je zelf weet wat jij zoekt in een coach. Zoek altijd een coach die gespecialiseerd is in het vraagstuk waar jij mee loopt. Tevens is het belangrijk dat de coach een werkwijze heeft, die past bij jouw manier van denken. Voer altijd vooraf een oriënterend gesprek, zodat je een goede afweging kunt maken op basis van een eerste klik. Een oriëntatiegesprek is vaak gratis en vrijblijvend.