Body Experience

Het is in het lichaam waar de wonderen gebeuren.

Je lichaam is heel wijs, maar vaak zijn we verleerd om naar die wijsheid te luisteren. Voelen we veel maar kunnen we onze vinger er niet echt opleggen wat het nu is of hebben we het vermogen en de capaciteit niet om dat wat er in ons leeft naar een gezonde plek te brengen, waardoor we in dezelfde patronen en dynamieken belanden. 
 
Bij veel mensen zit er veel onveiligheid in het voelen van wat er in henzelf leeft. Het is ook onwijs spannend om (veel) te voelen in een wereld waar veel gebeurt, zeker als dat ook betekent dat je geraakt zult worden en pijn zult ervaren.
 

Vaak hebben we manieren gevonden om te overleven door niet meer te hoeven voelen, waardoor we veel in ons hoofd leven. Maar ons voorrecht als mens is dat we kunnen voelen, dat we geraakt kunnen worden. Daar ontstaat ook de verbinding, zowel met jezelf als met een ander en de wereld. 

” Lotte is very patient and kind.  She understands that sometimes things are not easy for everyone and that a lot of things are complex.  She doesn’t push too much and allows you to have time for yourself to think properly.  She has a nice guiding voice and is always attentive. I recommend Lotte if you want some guidance! ” 

– Nicola C.

Body Experience is voor jou als:

“De sessies zou ik beschrijven als: emotioneel, ontdekkend en veilig. Emotioneel aangezien elke sessie er bij mij veel emotie naar boven kwam die voor mijn gevoel daar al heel lang zat maar nooit eruit is gekomen. Ontdekkend omdat ik een nieuwere kijk had op de emoties die ik voelde en waarom ik ze voelde. Ontdekken waarom dingen voor mij zo belangrijk zijn. Veilig aangezien ik me veilig voelde alles te zeggen.” 

– Eline R.

Wat gaan we doen?

We gaan voelen wat er gevoeld wil worden, altijd afgestemd op wat er op dat moment nodig is, met het lichaam als ingangspunt. Dit kan betekenen dat je een behandeling krijgt op een massagetafel, of dat we een andere oefening doen die op dat moment passend is. Om te verbinden met je lichaam en te voelen wat er in je leeft en wat er gevoeld, gezien en gehoord wil worden, gaan we vertragen. Ik zal je in je proces bijstaan en begeleiden waar nodig. Dit kan zijn door mee te voelen, door aanraking of in woorden. Fysiek en energetisch. Ook zal innerlijk kindwerk altijd onderdeel zijn van het proces.

Waarom Body Experience?

Ik geloof in het lichaam als je veilige thuishaven. Het een fijne plek maken om in te wonen, waardoor het veilig en fijn is om bij jezelf te zijn. Als we onszelf hierin leren dragen en begeleiden, zullen we minder de neiging voelen om houvast te zoeken bij anderen, waardoor we onszelf verliezen.

Voelen dat je kan blijven staan, dat je veilig bent bij jezelf, zal ervoor zorgen dat je steeds een beetje meer dat te krappe jasje uit kunt gaan doen en nog meer jezelf kan zijn en worden. Ook wanneer je genoeg veiligheid voelt, kan je een diepere verbinding maken met de wereld en de mensen om je heen. Het lichaam is onze ingang naar het leven. En is dat niet juist waarom we hier op deze aarde zijn? Het leven leven. Ons eigen leven leven?

Benieuwd naar de Body Experience?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Hoe ziet het programma eruit?

Om de 2 weken één sessie op locatie in Rosmalen.
Één sessie duurt gemiddeld tussen de 1,5 uur en 2 uur. 
– Een plek waar je kan en mag leunen terwijl je je leven leeft.
– Persoonlijke begeleiding afgestemd op jou op dat moment.


Omdat het aanbod nieuw is:

Een hele mooie prijs voor
de eerste 4 vrouwen die instappen (daarna gaat de prijs omhoog).

Jouw investering is:
6x€60,50 inclusief btw = €363,-

Betalen in 2 termijnen mogelijk.

4 Plekjes over